opera-arrangementer

Vores opera-arrangementer er en fortsættelse af de arrangementer, der de sidste år er foregået under FOF i Asnæs, hvor vi viste opera.

For at flere kan få glæde af de gode opera-oplevelser har vi flyttet arrangementet til Pakhuset i Nykøbing Sjælland, og gjort prisen yderst overkommelig, hvilket vi håber vil tiltrække rigtig mange nye deltagere.

Vi regner med at mødes hver 3. søndag i måneden (se venligst denne hjemmesides kalender), hvor formanden starter med en gennemgang af operaens handling, komponist og andre vedkommende oplysninger.

Derefter vises operaen på DVD på det store lærred, og uanset hvilket sprog, som operaen synges på, så vil der være engelske undertekster.

Vi starter sæsonen med de klassiske, kendte og elskede operaer af Puccini, Verdi og Mozart, men udvider senere repertoiret til måske mindre kendte værker.

Ind imellem vil der også blive vist en balletforestilling.

Medlemmerne er velkomne til selv at medbringe hvad de eventuelt måtte have lyst til at spise eller drikke under arrangementet.

Vores opera-arrangementer varer ca. 3 timer, med pause undervejs, men se nærmere om datoer og program under denne hjemmesides kalender.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes, men vi tilstræber et varieret program, som vi håber vil vække glæde, således at foreningen kan fortsætte med mange nye operaer de følgende år.

Vi overholder naturligvis alle myndighedernes anbefalinger relateret til arrangementer og COVID-19.